1

Your cart is empty.

Welcome on my website! All items are lovingly handmade, in our own studio and by other European craftsmen.

25 Oct '23

Herfst collectie

Posted by Renske Versluijs

Terwijl de laatste zomerse dagen aan ons voorbij gaan, verwelkomen we nieuwe ontwerpen voor de herfst en kijken we uit naar de aankomende evenementen.

inspired by nature - Renske Versluijs
Deze zomer gingen we erop uit, we trokken de natuur in om het drukke stadsleven te ontvluchten. In ere van deze rustige zomerse dagen, ontwierpen we een aantal nieuwe items. we zijn goed gesetteld in onze atelier-showroom op het Hof van Cartesius. Je kunt ons regelmatig bezoeken tijdens open ateliers en op afspraak. Items zijn ook gemakkelijk te bestellen in onze webshop.

porcelain earrings Arcobaleno - Renske Versluijs
Onze oorbellen 'Arcobaleno' zijn geïnspireerd op een van de wonderen van de natuur die mij blijven verwonderen, de regenboog. De handgemaakte porseleinen oorbellen met kleurverloop komen in twee kleurvariaties, met kobalt blauw en bosgroen.

handmade porcelain necklace Bibi green -  Renske Versluijs
Necklace Bibi: We hebben een vergulde zilveren ketting met verfijnde hanger van porselein en geborsteld messing aan de collectie toegevoegd, om een kleine spark aan je outfit te geven.

porcelain earrings Neve - Renske Versluijs
De geborstelde koperen vormen van onze oorbellen 'Neve' glinsteren in het licht als ze aan je oren hangen. Ze zijn geïnspireerd op winterse sneeuwbuien.  

porcelain wall jewelry - Renske Versluijs
Het nieuwe wall jewellery ontwerp ‘Les Formes’ is gemaakt van porselein, hergebruikt eikenhout en messing. Hij hangt aan de rechter kant in deze foto en wordt vergezeld door andere kleurige hangers uit onze collectie.

studio Renske Versluijs
We zijn gevestigd op de circulair gebouwde locatie Hof van Cartesius in Utrecht. Je bent welkom om onze atelier-showroom te bezoeken op afspraak. Elke laatste zaterdag van de maand zijn de ateliers van mij en de andere makers open tijdens 'Hoog Cartesius'. 

Komende events:
Hoog Cartesius: 28 Oktober, 25 November
Designperron, Dutch Design Week: 21-29 Oktober
Winterwinkelen: 26 November
Molen de Ster: 10 December
Twijnstraat en de Markt: 17 December

 


Post a Comment!Nederlands